Skip to content

Keukenoplossingen

 

Betaalbaar

Een mooie en complete keuken (inclusief inbouwapparatuur) hoeft niet altijd peperduur te zijn. Ons standaard- programma is perfect om een appartement dat je wilt verkopen of verhuren een extra ‘boost’ te geven, en zelfs goedkoop genoeg voor huurders van een woning om serieus te overwegen.

Kom snel kijken en overtuig jezelf!

Je bent huurder van een woning met een verouderde keuken, maar je huisbaas is niet bereid om deze te vervangen.
Je wilt een huis of apartement opknappen, zodat je het sneller en voor een goede prijs kunt verkopen of verhuren.
Je hebt pas een woning gekocht, maar je hebt momenteel even onvoldoende financiën om een droomkeuken te laten installeren.
In deze gevallen biedt het keukenprogramma van De Badkamer Outlet uitkomst. Wij hebben namelijk al een prima standaardkeuken van 270 cm breed met inbouwapparatuur voor een cash & carry prijs van €1.500,00. Je leest het goed, geen VIJFTIENDUIZEND euro, maar VIJFTIENHONDERD euro. Dat is inclusief koelkast met vriesvak, oven, kookplaat, wasemkap, RVS spelbak, mengkraan en sifon. Bovendien kennen wij geen weken- of zelfs maandenlange leveringstermijnen. Binnen 7 tot 10 dagen kan je de completen keuken (voorgemonteerd) afhalen.
Zie je er tegen op om de keuken zelf te plaatsen, dan kan je dat ook aan ons service-team overlaten. Voor ongeveer €1.000,00 brengen we de keuken bij je thuis, zorgen we voor demonteren en afvoeren van je oude keuken, verleggen we indien nodig leidingen, plaatsen we de nieuwe keuken en sluiten we deze aan. Bovendien betegelen we de achterwand van de keuken, tussen werkblad en hangkasten, voor je.
We hebben een voorbeeld van deze keuken in onze showroom opgesteld, zodat je zelf de (Duitse) kwaliteit en afwerking kunt beoordelen. Kom vrijblijvend kijken. We helpen je graag, zonder agressieve verkoopmethodes.

Dezelfde keuken ook leverbaar in uitvoering van 280 cm. inclusief vaatwasser voor €2.099,00.

MG_7986
inbouw A