Skip to content

Italiaans Design Mozaïek

 

Textures

De Badmeubel Outlet presenteert een unieke serie mozaïek met spectaculaire vormen waarmee wanden (en vloeren) in ware blikvangers veranderen.

Kom snel kijken!

Onder de naam Textures introduceert De Badmeubel Outlet een compleet nieuw concept mozaïek in Nederland. De serie is zowel wat betreft materiaal (polyresin) als wat betreft vormgeving uniek. Dit polyresin bestaat voor 80% uit natuursteen, gemengd met 20% kunsthars en maakt het mogelijk om de tesserae (de afzonderlijke steentjes) in allerlei ongebruikelijke vormen uit te voeren. Dit heeft niet alleen geresulteerd in futuristische dessins, zoals onder andere driedimensionale uitvoeringen. Bovenal worden de Textures echter gekenmerkt door een flexibele oppervlaktestructuur die bijna rubberachtig aanvoelt.

Textures is een typisch voorbeeld van Italiaans design van het allerhoogste niveau en het is dan ook niet verwonderlijk dat het al wereldwijd een toepassing heeft gevonden in verschillende architectonische hoogstandjes.

De samenstelling van Textures maakt dit materiaal bij uitstek ook geschikt voor natte ruimtes als badkamers, toiletten en keukens. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is dit mozaïek in enkele gevallen ook geschikt voor vloeren.

Hoewel Textures gerangschikt moet worden onder de noemer “heel exclusief” en een daarmee samenhangend prijskaartje heeft, is het zeker geen onbetaalbare optie als dit mozaïek gekozen wordt om een accent aan te brengen die als blikvanger fungeert. Bijvoorbeeld als achterwond van een inloopdouche of de backsplash van een keuken.

In de showroom van De Badmeubel Outlet aan de Bierens de Haanweg 16 in Rotterdam Lombardijen (naast het beroemde Feyenoord café ;t Haantje) zijn voorbeeldeb van Textures te zien, alsmede een complete achterwand bij een badmeubelopstelling.

textures inloopdouche

 

Textures worden geleverd op vellen van circa 30 bij 30 centimeter.

textures esagona
textures pano