Skip to content

Showcase

Complete renovatie

Opdracht: Maak van een gedateerde ruimte een praktische en aantrekkelijk ogende badkamer voor een betaalbare prijs.

In de video op deze pagina zie je foto’s  “voor” en “na”  van een onlangs door De Badmeubel Outlet gerenoveerde badkamer van 133 x 166 cm. Kleiner is bijna niet mogelijk. Door een efficiënte indeling en gebruik te maken van moderne componenten, hebben we in deze bescheiden ruimte een comfortabele inloopdouche gerealiseerd met een luxe uitstraling.

bigstock 203121583 1

Werkzaamheden

Bij het verbouwen van een oude badkamer komt veel werk kijken. Denk aan slopen, hakken van gleuven voor drain, omleggen van water- en afvoerleidingen, aftappen radiator, egaliseren (en waterpas maken) van wanden en vloer, aanbrengen van afschot, voorstrijken, betegelen, voegen, aansluiten doucheset, kraan en sifon, monteren douchewand en ophangen badmeubel en spiegel. In dit geval werd in overleg met de klant ook besloten om een verlaagd plafond aan te brengen zodat lelijke bovenleidingen aan het zicht onttrokken konden worden. Ook het aanbrengen van de badkamerverlichting, installeren van een ventilatierooster en ophangen van accessoires (handdoekrekje en dergelijke) werd niet vergeten. Tot slot van het project werd bij oplevering ook nog een schoonmaakster ingeschakeld voor een grondige poetsbeurt.

bigstock 212924923 2

Inrichting

Ondanks de krappe ruimte van 133 x 166 centimeter is een praktische badkamer tot stand gekomen. De comfortabele inloopdouche, met luxe doucheset en brede in de vloer geïntegreerde RVS drain, wordt van het overige deel afgescheiden door een glazen wand met schuifdeur. Een zwevend badmeubel met spiegel complementeert het geheel. De licht getinte tegels tegen de wanden en donkere tegels op de vloer en tegen het plafond, geven een ruimtelijk effect dat wordt versterkt door een smalle wand met decoratieve interlocktegels. Geraffineerde details, zoals matglanzende tegelsierstrips aan de randen en zilverkleurige glinsters in de op kleur geselecteerde voeg geven de badkamer extra allure.

bigstock Male Contractor in Hard Hat Di 116525879

All-in

Bij een complete renovatie als deze offreert De Badmeubel Outlet vooraf een totaalprijs waarbij alle kosten inbegrepen zijn (dus geen onvoorziene extra’s).

  • Alle werkzaamheden
  • Puinafvoer
  • Materialen en hulpmiddelen
  • Egalisator, lijm, voeg, voorstrijk, kit
  • Accessoires
  • Tegels
  • Aansluiten, monteren

Service

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt ter bescherming eerst de vloer van de entree (gang) bedekt met stucloper. Ingeval van een lift wordt de vloer hiervan tijdens af- en aanvoer van puin en materialen met tapijttegels beschermd. Dagelijks (en tussentijds indien nodig) wordt netjes opgeruimd en afval door middel van puinzakken direct afgevoerd (dus geen rommel of afvalcontainer voor de deur). Om overlast voor de buren tot een minimum te beperken, worden werkzaamheden die geluidshinder veroorzaken vermeden tussen 18.00 en 9.00 uur.

bigstock Wastes From The Production Or 234772384

Inclusief

Bij dit project inbegrepen:

Douchedrain

Douchedrain

Wand- en vloertegels 30 x 60 cm

Wand- en vloertegels 30 x 60 cm

Decoratieve siertegels

Decoratieve siertegels

Glazen douchewand met schuifdeur

Glazen douchewand met schuifdeur

Wastafelkraan met sifon

Wastafelkraan met sifon

Zwevend badmeubel met spiegel

Zwevend badmeubel met spiegel

Tegelsierstrip

Tegelsierstrip

Douset met thermostatische kraan

Douset met thermostatische kraan

Luxe supervoeg

Luxe supervoeg

Planning

Van uitbreken tot en met oplevering moet je in totaal rekening houden met 5 werkdagen (maximaal).

Wij werken met een vast team van eigen medewerkers en kunnen daardoor nieuwe projecten doorgaans binnen redelijke termijn (4 tot 6 weken) aanvangen. Desondanks adviseren we om altijd bijtijds te reserveren.

Totaalprijs

€6.500

Alles inbegrepen, inclusief eventuele externe kosten, bijvoorbeeld voor inschakelen CV-installatiebedrijf voor af- en aansluiten radiator). Voor eigen rekening komen individuele aankopen als lichtornament, handdoekenrek, en dergelijke.

Bonus

Wil je graag een nieuwe badkamer, maar wacht je met de verbouwing liever tot later? Als je nu vast reserveert voor een make-over in maart, april of mei, bieden wij je een aantrekkelijke korting van €100,00 op de aanneemsom. Bovendien kunnen wij dan de werkzaamheden gegarandeerd uitvoeren op een tijdstip die jou het beste uitkomt. Bij eventuele tussentijdse prijsstijging betaal je gewoon de afgesproken prijs.